Burggraaff Farm Technologies GEA - Service van Burggraaff en GEA

Burggraaff Farm Technologies GEA

Ruim 80 jaar een melkwinnend team

Burggraaff Farm Technologies GEA te Bodegraven is in 1932 opgericht door de Arie Burggraaff, de voorvader van de huidige eigenaar Dick Burggraaff. Bodegraven is centraal gelegen in het Groene Hart. Het werkgebied van Burggraaff Farm Technologies GEA zijn de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Door de goede infrastructuur in deze regio zijn onze klanten goed en snel bereikbaar. Bij Burggraaff Farm Technologies GEA werken ca. 25 medewerkers.

Ons onderscheidend vermogen

Partner van GEA

Partner van GEA Farm Technologies

Burggraaff Farm Technologies GEA is een zogenoemde Full Line Dealer van Gea Farm Technologies in Leeuwarden, importeur van GEA wereldwijd (kijk ook op www.gea.com).

Melkveehouders kunnen hun complete melkveestal inrichten met producten uit de GEA line: melkinstallaties, Melkkoeling, Voerinstallaties, Stalinrichting (Royal de Boer, eveneens onderdeel van GEA), mestverwerking etc.

Gezond en goed

Gezond en goed

Als Full Line Dealer van GEA zijn wij in staat om de meest optimale omstandigheden in uw stal te creëren, dit betekent een gezond klimaat, goed comfort en hygiëne voor uw koeien.

Samen komen we verder

Samen komen we verder

Daarnaast zijn er nog een aantal toeleveranciers waarmee Burggraaff Farm Technologies GEA het volledige wensenpakket van de klant kan waarmaken. Deze zorgen bijvoorbeeld voor het leveren van het ijzeren frame van de melkstal tot het schoonmaakmiddel ten behoeve van de reinheid voor de melkinstallatie.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud

Burggraaff Farm Technologies GEA gelooft in GEA techniek die ongestoord zijn werk doet. Wij doen aan preventief onderhoud zodat uw apparatuur vlekkeloos blijft draaien. Dit voorkomt storingen en bespaart op reparatiekosten, verlengt de levensduur van uw machines en bespaart u veel ergernis en onnodige kosten. Dat bedoelen wij met blije boeren.

Werken met passie

Het zit in ons bloed

Medewerkers van Burggraaff hebben affiniteit met het werk en passie voor de techniek, maar ook voor de melkveehouderij.

Blije koeien

Blije koeien, blije boeren

Burggraaff Farm Technologies GEA zorgt ervoor dat uw apparaten en machines optimaal blijven werken, wij zijn transparant in wat we doen en hoe we te werk gaan. Dit is wat wij bedoelen met blije klanten.